Teamet

© Bearstone

pallebjornsten@hotmail.com 
 

Teamejer og chauffør:

Palle Bjørnsten er fra 1972 og har haft national rallylicens siden 1984 og international licens siden 1999. I den periode er det blevet til mere end 150 rallyløb i disse biler: Skoda 120LS, Skoda 130LR, Toyota Corolla KE20, Volvo 240 Original, 500ccm Husqvarna Crosskart og Opel Kadett City 2,0. Har til dato samlet 27 individuelle klassesejre og 4 samlede mesterskaber sammen.  

kongen@bearstone.dk
 

Co-driver:

Michael Bülow Josiassen er fra 1974 og har national rallylicens siden 2006. Michael har været med i Bearstone Motorsport siden 2001, hvor han begyndte som mekaniker for teamet. Den 6. april 2003 var Michael 2. kører i et Rallysprint i Hässleholm, Sverige. Det fangede ham med det samme, og han har siddet i sædet lige siden.

doseren@bearstone.dk
 

Teknisk ansvarlig:

Tommy Johannesen er fra 1977 og har været med i Bearstone Motorsport siden ’05. Tommy der kaldes ”Doseren” er blevet teknisk ansvarlig for den nye satsning, idet han er uddannet på bilmærket, og derfor ved præcist hvilke bolte og skruer der skal skrues på, for at få det rigtige set-up på bilen.

 

smeden@bearstone.dk
 

Pladesmeden:

Per Bjødstrup, der går under navnet Le-Pleur, er fra 1973 og har været med i Bearstone Motorsport siden 2009. Per har virkelig været på overarbejde med vores nye projekt, og kender nu hvert et hjørne af den nye bil og tilstanden på metallet.

 

jyden@bearstone.dk
 

Mekaniker:

Klaus Jensen er fra 1974 og har været med i Bearstone Motorsport siden 2008 Klaus er vores mekaniske tilskud ved løb i Jylland. Klaus får en lidt speciel rolle, idet han ikke kender bilen så godt, men Klaus og Tommy arbejder meget fint sammen, så det bliver alligevel en stor hjælp.

baronen@bearstone.dk
 

Presseansvarlig:

Jon Rasmussen er fra 1972 og Jon har været med i Bearstone Motorsport siden 1990. Jon har tidligere været vores pladesmed, men helbredet kan ikke holde til det. I stedet for, har Jon nu ansvaret for teamets pressemeddelelser og opdateringer af vores hjemmeside.

 

senior@bearstone.dk
 

Team koordinator:

Peter Bjørnsten er fra 1948 og Peter har været teamchef i Bjørnsten Motorsport siden 1984. Derigennem har han tilegnet sig en stor erfaring i koordinering. Denne erfaring trækker vi på, for at forblive en homogen enhed.

admin@bearstone.dk
 

Webmaster:

Preben Jepsen er sat bag rattet på denne post og Preben kendes nok bedst fra rallyinfo.dk. Det er Palles mange år i rallysporten, der har kædet Preben sammen med Bearstone Motorsport. Preben er en dygtig fyr med EDB, så det lader vi ham passe. DU kan kigge på www.bearstone.dk

 

Sideways with the pedal to the metal